Jag vill inte längre

Dags att sätta i en högre växel med att leta jobb. Jag vill inte va hemma längre, de är tråkigt och dagarna ser likadana ut varje dag, sova tills klockan ringer, wordfeuda lite, kolla mailen, börja leta jobb och leta jobb dagen ut i ända.
Fast om man verkligen vill ha jobb måste man våga antingen gå runt eller typ ringa runt för att visa intresset. Den tröskeln måste jag våga gå över, de värsta man kan få är ett NEJ. Och då är de bara fortsätta och leta.

Bara för de så är de lite höstbilder här, här jag bor är snart alla träden lövfria.

Kram hej
Aina

Inte min dag idag

Äntligen går de som jag vill. Mina bilder laddades upp och så.
Ska snart hoppa in i duschen i hopp om att jag ska dofta godare efteråt. Mitt hår är i kris just nu, de är ruffsigare än normalt och snart har jag säkert rastaflätor med..


Just ja.. Jag bakade bullar idag. De blev lite som de blev, degen blev inte alls som jag är van med och kanelen jag hade räckte inte till så mina kanelbullar blev bara bullar med en liten smak av kanel.. Satte i vaniljsocker i ena degen men ja, de kändes ju inte, så nästa gång ska ja se om de blir vaniljbullar (vilket låter gott). Fast nästa gång jag bakar bullar så knodar jag inte för hand.


En sak till.. I mitt förra inlägg skulle denna bilden vara med, för er som undrar hur roslagsbanans tåg ser ut så är de såhär.. De är verkligen "välkommen tillbaks till 70-talet".. Men ändå små charmigt.
Sedan har jag tagit lite andra bilder, eftersom jag tycker att sommaren bara rusade förbi kommer de lite "sommarbilder", fast de egentligen börjar bli höst.. Aja, de va bara nån enstaka bild denna gången. Orkar inte skriva något fiffigt heller så de så..

 
 
 Nu är de dags för duschen. Måse boka tvätttid med, men de får bli imorgon.
 
KramHej
Aina

Hägernäs - mitt nya hem

SSå ni har inte fått sett så mycket bilder till vad jag har flyttat. De blev hägernäs? Täby. Landet skulle man kunna kalla de, i alla fall im man bodde i älvsjö förut så insåg man att man hade de nära till allt, nu har de mer än 10 minuter in till staden. Men men, så är livet.


Vi börjar med en bild på "välkommen tillbaks till 70-talet", en roslagsbana kallar detta tåget? I alla fall, de känns varje gång att man har hamnat tillbaks i tiden några år.


Sedan fanns de inte så mycket att fotografera.. Blir lite naturbilder som vanligt..


Sedan här, bild på mitt nya hem. En tråkig byggnad med lite färg på sig, får i alla fall bo på våning 6.Sådär, nu har ni sätt ett fåtal bilder här ifrån, ska gå och utforska hägarnäs någon dag jag känner för de. Idag är inte riktigt en sådan dag. De är konstigt väder och min kamera och jag konektar inte riktigt idag. Men ska duscha nu och sedan åka in mot storstan för att möta upp killen.


KramHej
Aina
 
 

Modell för en dag

Vara modell för en dag?
Varför inte. 

Igår var jag till modelhouse och lekte modell för en dag, visseligen bara några timmer men ändå grymt skojj!
Ångrar lite att jag köpte bilder för de sved i plånboken men ändå roligt att ha bilder på sig i 20 års åldern. KOM PÅ den brillianta iden att när jag fyller exc 30, 40, 50 osv ska jag ta bild på mig bara för att ha ett "årstionde kort" på mig. Ska bli skojj om jag utför iden. 

Så här är bilderna på mig. 


KramHej 
Aina

RSS 2.0