Loppisfynd på fasters loppis

I helgen har jag sovit hos Ida. De var trevligt, jobbade även i lördags och igår kväll gjorde vi nog ingen nytta alls men såna dagar får man med ha (vi hade ju trots allt jobbat på dagen = lite nytta).

Så idag är de söndag för er som inte vet. Denna söndagen är jag ledig fast imorgon och fram till nästa helg jobbar jag igen, skönt!
Vill egentligen inte berätta vad jag gjort under dagen, men kanske inte behöver skriva varje detalj men ja, de är så trist om läsa om någons dag, kan va kul ifall de är något intressant men annars, nä!
Lyssnar för tillfället på yle x3m, roliga är de!

Hur som helst, idag var jag till loppis hos faster Runa och fyndade en elefant, en lilleman och en tröja jag kan ha under reflexvästen på jobbet.


Min lilleman! Den var chamig och kostade 0,50€ så den var värd pengen!Sen fyndade jag denna sååå fina elefanten! Den är som en vas! Eller om man vill ha en kruka i den eller dylikt, jag får se vad jag ska ha i den senare, kanske en massa pennor?På köpet av ett elefant fynd passade jag på att palla blommor från grannen så nu doftar de gott inne i mitt rum!
Detta är INTE ett loppisfynd men denna elefanten är inte lika läcker men den har jag saxar i! Bra verktyg!När jag ändå passade på att plocka vita blommor så plockade jag lite andra blommor med som jag såg! Snart är sommaren här.
 
 
Så nu måste jag göra matlåda tills imorgon, de får bli pastasallad då de inte finns en micro på jobbet än så de är kall mat som gäller!
 
Kram Aina!

Varuboden-Olsa godby

Spännande värre, nya människor, nya utmaningar, nyöppnad butik, nytt jobb.
Pratar förstås om s-market som ska öppna i godby 9.6 en söndag och jag har fått jobb där.

Orkar inte förklara allt utan tar bara lite nu, det jag känner för.
Började den 22/5 med skolning i 2 dagar och efter de två dagarna vet man lite mer. De är en aningen skönt. Idag är första dagen vi ska in i de nya lokalerna i godby, för första gången - spännande!

Nackdelen med en ofärdig butik är att de räknas som arbetsplats och för att få va där inne måste vi skutta omkring i reflexväst som verkligen är GUL! Och en bygghjälm på köpet, men de blir nog fint.
Ps, på bilden hade jag inte fått hjälmen som jag ville men Markus hjälpte mig förklara via Skype, tack!

Ha en trevlig dag, ska packa för ikväll och imorgon då jag är hos syrran !

Kram Aina


Då var de dags att åka hem

Nu sitter jag och Markus och äter frukost. De blev äggröra för min del. Druckit dagens kaffe med, gott.

Om sådär 10 minuter kommer Markus mamma och hämtar mig, hon är snäll och skjutsar mig till tåget på hennes lediga dag. Tåget går 07.03.

Förhoppningsvis hinner jag med orginal båten, Viking linje som går 10.00 från cityterminalen. Har jag otur så har jag dubbel bokat båten eckerö linjen, ifall jag missar Viking båten. Men de visar sig! Vill hinna med Viking..

Ha en trevlig dag! Här är en bild på Markus och min frukost!

Kram Aina


Markus mormor och min inspirationskälla

Markus mormor är så trevlig.
Hon är full med idéer.
Jag blir full med idéer.
Hon har inspirerat mig.
Hon är nästan min lilla idol.

Jag kommer samla bär i sommar, olika frukter.
Jag ska göra gelé av rönnbär, marmelad av blåbär, krusbärssaft, fläderbärssaft, blåbärssylt, drottningsylt,
Rabarber och jordgubbs saft.
Jag är full med idéer.

~~~~~~~~~~~~~

Sedan använder hon nästan alltid en kaffeservis vilket är super fint (undantag ifall någon dricker te). Kanske inte så stor kopp alltid men vad hindrar dig att ta flera koppar kaffe?

Nu ska jag försöka samla en kaffeservis som jag trivs med, kikat runt lite och är helt förälskad i Stig Lindbergs olika kaffe koppar, Gustavsberg berså koppen är underbar men att betala dryga 100€ för 4 koppar med fat är inget jag har råd med.
Sedan ska jag försöka hitta en söt kopp med nån blomma på, får se vad jag hittar.

Här är två bilder, lite inspiration bilder.RSS 2.0